Vinding Indre Mission · Medvandring

Vi har brug for hinanden

Som kristne har vi brug for hinanden – nogen har brug for dig, og du har brug for dem. Når vi deler liv og tro, følger hinandens op- og nedture, så går vi ikke alene, men sammen. Livet opleves lettere.

Nogle gange kan det være svært at finde ro og mod til at snakke med hinanden om, hvordan vi virkelig har det, og hvordan det går med troen på Jesus. Ved at indgå i en medvandrer-relation, får du rammerne givet.

 

Hvad er medvandring?

Fokus er at dele liv og tro med hinanden. Der kan tales om glæder/ frustrationer i livet og med Gud, nære relationer, arbejde/fritid og hvad der ellers fylder i livet. Desuden lægges der op til bøn for hinanden, og nogen deler Guds ord.

 

Medvandring er for dig, der ønsker:

- ligeværdighed, respekt og fortrolighed.
- dele tanker om livet og troen.
- blive fastholdt og udfordret til at leve som kristen.
- bøn for hinanden.
- blive personligt og åndeligt velsignet.

 

Medvandring i praksis

Som udgangspunkt består en medvandrer-relation af 2 (eller 3) voksne af samme køn. I bestemmer selv, hvor ofte I mødes og i hvor lang tid. Nogen vælger fx at mødes 1-2 timer hver måned en eftermiddag/aften. Det kan tilpasses til jeres hverdag. Prioriter det trofast. Det skal gerne blive til et åndehul for jer, når I først kommer i gang.

Hvordan det rent praktisk skal foregå, når I mødes, er op til jer selv, men det er vigtigt, at I laver en struktur for jeres samling, så det ikke kun bliver til hyggesnak.

 

Inspiration til struktur:

 1. Dagsorden A: Del liv og tro.
 2. Dagsorden B: Del Guds ord, liv og tro.
 3. Dagsorden C: I kan lave jeres egen dagsorden med de spørgsmål, som I har brug for at blive stillet og stille den anden. Se evt. inspiration herfra: eksempel1 og eksempel2.

 

En medvandrer til mig?

En medvandrer-relation kan enten være en udbygning af et venskab eller lyst til at lære en anden bedre at kende. Tillid og ligeværdighed er afgørende, når du overvejer, hvem din medvandrer skal være.

Bestyrelsen vil gerne opfordre til, at du spørger en anden om at være med i en medvandrer-relation sammen med dig. Hvis du hellere vil, at bestyrelsen finder en medvandrer/medvandrer-gruppe til dig, så kontakt bestyrelsen.

Bibelord fra JesusNet

 
Previous
Video og podcast om tro

08.05.2023

Video og podcast om tro

Bliv inspireret selv eller lyt sammen med andre f.eks. som et oplæg i smågruppen eller dit fællesskabet. læs mere

En daglig hilsen til eftertanke

20.03.2023

En daglig hilsen til eftertanke

Få en kort andagt hver dag. Hent appen ”Ord til eftertanke” eller kig forbi netandagten.dk. læs mere

Find svar på Jesusnet.dk

05.02.2023

Find svar på Jesusnet.dk

Kan og ved Gud alt? Var Jesus vegetar? Hvad siger Bibelen om engle? Jesusnet.dk giver svar på disse og mange andre spørgsmål. læs mere

Next
  • Vinding IM (Sørvad)
  • Vinding Missionshus
  • Langgade 23
  • 7550 Sørvad